15 Temmuz Demokrasi ve Milli birlik günü etkinliği Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı, ardından İlçe Müftülüğü hocalarımız tarafından Sela ve dualar okundu. protokol konuşmalarına geçilerek Programın açılış konuşmasını Belediye Başkanı Muhittin Güney yaptı.

İYİ GENÇLİK İFTARDA BULUŞTU İYİ GENÇLİK İFTARDA BULUŞTU

İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinliğinde Katılımcıları selamlayarak 15 Temmuz şehitlerimize ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diledi.

Başkan '15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü ve şehitlerimizi anma programına hoşgeldiniz diyerek, 15 temmuz gecesi Kızılcahamam'da yaşananlardan bahsederek o günü tekrar hatırlattı.

Program'da İlahi ve Ezgi sanatçısı Şerif Saka tarafından kahramanlık türküleri seslendirilerek semazen gösterileri gerçekleştirildi. Bestesi ve müziği kendisine ait olan Şerif Saka, Geliyoruz klibi yayınlandı. Kızılcahamam Belediyesi tarafından hazırlanan 15 Temmuz 2016 Hain darbe girişiminin İlk dakikalarında Kızılcahamam'da yaşananlar ve 15 Temmuz anısına Kızılcahamamlı şehitlerimizin kısa filmi yayınlandı.

Kızılcahamam'da kamp yapan Adana Dermirspor futbolcuları da 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanına gelerek etkinliğimize destek verdi.

İlçe Müftülüğü tarafından Kur'an tilaveti ve İlçe Müftüsü Tarafından dua edildi. Programın sonunda Evrensel Hafızlar Derneği Kızılcahamam şubesi öğrencilerinin hazırladığı Kur'an Tilaveti İlahi ve şiirlerden oluşan sunum yapıldı.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli birlik günü 16 Temmuz 2018 gecesi Saat:00.13 'de Aşağı Merkez Caminden okunan sela ile sona erdi.

Kızılcahamam Ana Haber olarak vatanımıza milletimize karşı yapılan bu darbe girişimini lanetliyor ve milletimize geçmiş olsun diliyoruz.